Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "Nytt och aktuellt"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Nytt och aktuellt


21 stycken deltagare gav sig ut i Kurravaaras fina skogar. Det rådde även fin-väder. Det blev alltså en fin-fin träning för samtliga deltagare.
 

110-års jubileum

(2017-08-15 11:18)
IFK Kiruna fyller 110 år i år. Det kommer vi att fira med en IFK-dag den 10 september i Gruvstadsparken. Mer information kommer senare.
 

Kansliet åter bemannat

(2017-08-15 11:03)
Nu är kansliet bemannat igen. Kanslist finns att nå på 070-6912980 eller via e-post This is a mailto link
 
Orienteringens höstsäsong startar upp med en träning i Kurravaara på tisdag 15 augusti med start från kl. 17:30. Samlingsplats blir det, för veteranorienterarna, välbekanta förrådet. Banläggare är Stefan Olsson.
 

Kansliet flyttat

(2017-07-13 09:02)
Medans arbetet pågår med den nya byggnaden på Matojärvi kommer kansliet att vara på folkhögskolan.
 
Träningsorienteringen i Luspavaara blev en bra historia med internationellt motstånd, gott fika och uppehållsväder. Här finns resultaten.
 
Beslutsprotokollet (ej alla beslut) finns offentligt till beskådande under menyval Föreningen>Styrelsen>Protokoll>Beslutsprotkoll. Protokollet i sin helhet finns, som inloggad medlem, under Föreningen>Internt>Styrelseprotokoll.
 
Onsdagen 28/6 i samband med Förfesten anordnas cykelloppet Midnattsoltrampet. Ett motionslopp där bland annat en cykel utlottas bland deltagarna.
 
Som rubriken antyder blir det en träningsorientering i Luspavaara tisdag 27/6 med start från kl. 17:30. Samlingsplatsen är 3 km efter Esrangevägen från Paksuniemi. Sväng vänster vid "några bor här"-skylt. Vägvisning med skärm.
 
Träningsorienteringen i Laxforsen började med fint uppehållsväder, men avslutades med lite blötare väderlek i denna icke så molnfria kväll i Kiruna. Men deltagarna såg ut att vara nöjda med att ha genomfört ett pass i Laxforsens skogar och myrar.
 
Det blir en vanlig hederlig träningsorientering på Laxforsen-kartan tisdag 20 juni med starttid från kl. 17:30. Samlingsplatsen är vid de, för oss gamla orienterare i Kiruna, välkända förråden efter Poikkijärvivägen.
 
Solen sken från en klarblå himmel och temperaturen låg kring 17 grader. Dessa förhållandena bidrog till att banrekord slogs både i Aptas Upp Löpning och Aptas Upp MTB.
 

Aptas Upp&Ner onsdag 14/6

(2017-06-09 13:21)
14 juni är det dags för den mjölksyrestinna träningstävlingen Aptas Upp&Ner. Ner? Ja, det blir en enklare orienteringsbana av fjällmarathon (BAMM/KEX)-karaktär ned från Aptas-toppen för de som så önskar. Läs mer nedan.
 
I dag är det tredje träffen för nybörjarkursen för vuxna. Samling i Varggropen kl. 18:30. Kompassgång står på schemat denna gång. Som vanligt får man springa en bana på ca 2.5 km eller 6 km där man i dag övar sig på att bemästra kompassen alltså.
 
Beslutsprotokollet finns offentligt till beskådande under menyval Föreningen>Styrelsen>Protokoll>Beslutsprotkoll. Protokollet i sin helhet finns, som inloggad medlem, under Föreningen>Internt>Styrelseprotokoll.
 

Inkomna inbjudningar

Sävastloppet (löpartävling asfalt 16 september)

 

 

   

 

Temperaturen just nu vid Matojärvi Idrottsplats:

 

Väderprognos Matojärvi

 

Skidspår i Kiruna

 

IFK:s Sponsorer

LKAB

Norrsken över Kiruna

Postadress:
IFK Kiruna
Idrottsvägen 10
98139 Kiruna

Kontakt:
Tel: 070-6912980
E-post: This is a mailto link

Se all info