Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "Nytt och aktuellt"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Nytt och aktuellt


Skidgymnasiet Gällivare anordnar den årliga Vinterskidskolan 23 - 26 november. Alla födda mellan 2002 och 2005 är välkomna. Sista anmälningsdag 31 oktober. Mer info i länken nedan.
 

Medlemsrabatt Höjdmeter

(2017-10-16 19:21)
Ni vet väl att alla medlemmar i IFK Kiruna har medlemsrabatt på Höjdmeter. Mer information finns länkat nedan. In och kika om ni är intresserade!
 

Skidträning börjar

(2017-10-03 09:12)
Välkomna på IFK Kirunas skidträningar på Matojärvi skidstadion.
 
Säsongens sista träningsorientering genomfördes i form av poängorientering (rogain). 17 deltagare kom till start denna härliga men något fuktiga höstdag. Tack för i år och på återseende nästa säsong!
 
Som traditionen bjuder blir det poängorientering i den sista träningsorienteringen för i år. Samlingsplatsen blir vid 4:e kilometern efter Kurravaara-vägen. 40 minuter har man på sig att samla så många poäng som möjligt. Starttid: 17:30-18:30.
 
Grattis till vinnarna av våra tävlingar på jubileumet. Långsamtcyklingen vanns av Kenneth Nilimaa på tiden 2.34 och tipsorienteringen vanns av Magnus Lindmark med 8 rätt. Klicka på länken för att se tipsrundan med tillhörande svar.
 
 
Samlingsplatsen blir i Matojärvi IP på kortsidan då byggnationer pågår. Banläggaren Magnus Lindmark utlovar tre banor med de klassiska namnen Kort, Mellan och Lång. Orienteringen blir enkel så de med ringa erfarenhet kan springa utan problem.
 
Beslutsprotokollet (ej alla beslut) finns offentligt till beskådande under menyval Föreningen>Styrelsen>Protokoll>Beslutsprotkoll. Protokollet i sin helhet finns, som inloggad medlem, under Föreningen>Internt>Styrelseprotokoll.
 

Resultat Aptas Upp&Ner

(2017-08-29 21:47)
Till slut blev det klarblå himmel lagom till Aptas Upp&Ner efter att det regnat hela dagen. Trots det blöta underlaget blev det fina tider med bland annat banrekord i MTB-klassen genom Niklas Widmark med nästan två minuter.
 
Nu är det dags igen för det härliga mjölksyretestet Aptas Upp. Det blir även som förra gången en orienteringsbana ned från Aptas, som är ca 4,7 km. För de som inte vill ta sig upp till Aptasvaara-toppen finns möjlighet att springa vanlig orientering.
 

Skidledare sökes

(2017-08-24 18:52)
 
21 stycken deltagare gav sig ut i Kurravaaras fina skogar. Det rådde även fin-väder. Det blev alltså en fin-fin träning för samtliga deltagare.
 

Kansliet åter bemannat

(2017-08-15 11:03)
Nu är kansliet bemannat igen. Kanslist finns att nå på 070-6912980 eller via e-post This is a mailto link
 
Orienteringens höstsäsong startar upp med en träning i Kurravaara på tisdag 15 augusti med start från kl. 17:30. Samlingsplats blir det, för veteranorienterarna, välbekanta förrådet. Banläggare är Stefan Olsson.
 

 

 

   

 

Temperaturen just nu vid Hjalmarlundbohmsvägen 4 (ca 2 km S om Matojärvi IP):

 

Väderprognos Matojärvi

 

Skidspår i Kiruna

 

IFK:s Sponsorer

LKAB

Norrsken över Kiruna

Postadress:
IFK Kiruna
Idrottsvägen 10
98139 Kiruna

Kontakt:
Tel: 070-6912980
E-post: This is a mailto link

Se all info