Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "Nytt och aktuellt"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Nytt och aktuellt


Fru fortuna har varit framme och korat 15 vinnare på Naturpasset Sommar 2018 samt 2 vinnare av Naturpasset Total 2018.
 
IFKs barmarksträning startar vecka 40
 
Onsdag 19/9 är det dags för årets sista träningsorientering, en poängorientering på max 30 min, ta med klocka! Start från 17:30 och samling på Matojärvi IP. Pga Idrottens dag finns det även två vanliga banor, 1 o 2 km. IFK bjuder på fika, välkomna!
 
Nu på Torsdag den 20 september håller kansliet öppet mellan 18-20 så att ni som beställt kan komma och prova storlek. Har ni inte möjlighet att komma då så kontakta kansliet på info@ifkkiruna.se eller 070-6912980 så får ni komma och testa
 
Tyvärr meddelar Trimtex att försändelsen med provkläder har blivit försenad. Förhoppningsvis ska kläderna dyka upp i Kiruna i morgon, fredag 14 september. Men vi är inte säkra på det.
 

Cirkelträning

(2018-09-13 12:17)
Söndagar med start 16 sept kl. 16.30 startar cirkelträning i Luossaskolans idrottshall. Träningen passar för såväl vuxna som barn. Alla är hjärtligt välkomna!
 
Att orientering är en tuff och svårbemästrad sport fick vi ytterligare ett bevis på vid tisdagskvällens träningsorientering. Banläggaren Máté Kerényi hade konstruerat minst sagt tuffa banor vid Luossavaaras fot.
 
På tisdag 11 september från kl. 17:30 blir det träningsorientering vid Luossavaaras fot vid stenarna som blockerar vägen till Nukutus. Se vägvisningskarta nedan.
 
Det fanns tillräckligt stort intresse för att skaffa nya OL-kläder. Därför går vi nu vidare med en definitiv beställning.
 
Denna träning ingick som sista pass i det träningsläger (med huvudort Katterjokk) som IFK Kiruna höll under helgen 31 augusti till 2 september.
 
19 orienteringssugna tog sig till Laxforsen för att springa Robin Offermos gediget gjorda träningsorientering.
 
Det blir träningsorientering i Abisko nu på söndag 2 september med starttid mellan 13:00 och 15:00. Samling blir vid rengärdet. Vägvisning från E10 Abisko Ö.
 
Samlingen är från kl. 17:30 vid grustaget på södra sidan om Poikkijärvivägen, direkt efter ån.
 
Med anledning av älgjakten har nu Naturpasset i Kurravaara avslutats. Ber om ursäkt för detta abrupta avslut men förhoppningsvis har ni hunnit besöka Kurravaara-skogarna och tagit en del kontroller.
 
Solig kväll. Mycket blåbär. Och så många som 19 orienterare som gav sig ut i Kurravaaras lättlöpta men kuperade terräng.
 
12345678910...>>

 

 

   

 

Temperatur/Luftfuktighet vid Matojärvi IP:

 

Väderprognos Matojärvi

 

Skidspår i Kiruna

 

IFK:s Sponsorer

 

LKAB

 

Norrsken över Kiruna

Postadress:
IFK Kiruna
Idrottsvägen 10
98139 Kiruna

Kontakt:
Tel: 070-6912980
E-post: info@ifkkiruna.se

Se all info