Nytt och aktuellt - IFK Kiruna - IdrottOnline Klubb
Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "Nytt och aktuellt"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Nytt och aktuellt


21 deltagare hade slutit upp för att springa Åsa Partapuolis klurigt strängade banor.
 
Det blir träning i morgon tisdag 14/8 i Utsikten, Laxforsen med start från kl. 17:30. Vägvisning från Poikkijärvivägen.
 
I strålande solsken och perfekt löpartemperatur på ca 14 grader sprangs Aptas Trail Run. Nu finns resultaten på Aptas Trail Runs hemsida http://ifk.kiruna.se/ATR.
 
Nu har en hemsida för Aptas Trail Run tagit form. Där kan anmälan göras och mer information om denna pilottävling hittas. Adressen är http://ifk.kiruna.se/ATR.
 
En ny trailrunning-tävling är på g i Kiruna. IFK Kiruna skall nämligen köra en pilottävling på de fina stigarna kring Aptasvaara. Således blir namnet Aptas Trail Run eller ATR. Detta är en testtävling och öppen för 30 deltagare.
 
Det var fint löparväder på ca 12-14 grader med uppehåll när 22 deltagare tog sig an Aptas Upp eller sprang träningsorienteringen i skogarna kring Rymdcampus.
 
Nu är det äntligen dags för Aptas Upp. Backracet som sätter mjölksyratåligheten på prov. Det blir även en träningsorientering med två banor. En på 5,1 km och en nybörjarbana på 2,6 km. Kartor från förra träningen vid Esrange kommer nedan.
 
Trafikverket och deras entreprenörer bygger en ny E10 i området. Arbetsområdet är från Kiruna stads sida instängslat. Trafikverket ber er respektera avspärrningarna och inte gena över arbetsområdet/vägbygget.
 
Det blir en orienteringsträning vid Esrange på torsdag 21 juni med start från kl. 17 på en terräng som utformats markant av istiden. Två banor erbjuds: 5.7 km svår och 2.4 km lite lättare. Samlingsplatsen blir enligt kartan ovan (se även text nedan).
 
I duggregn och ca 6 grader var det nio deltagare som gav sig ut i skogarna kring Luspavaara/Sautosjärvi. Starten och målet var vid Nivas stuga där det bjöds på grillad korv, kaffe och läsk vilket vi tackar för.
 
Det är en träningsorientering i Luspavaara kl. 17:30-18:30 tisdag 12/6.
 
Nu är utlottningen av 250 kr presentkort Intersport klar för de som hunnit ta kontroller innan midnatt 5:e juni.
 
Det var i en lite småkylig kväll med inslag av hagelskurar som drygt 20 tappra gav sig ut i Laxforsens skogar för att leta skärmar.
 
I dag 5/6 är det träningsorientering i Laxforsen från kl. 18 vid förråden efter Poikkijärvivägen. Det är också Naturpassuppstart 2 med försäljning av Naturpasspaket och fika bland annat.
 

Resultat Kul o Kuta 31/5

(2018-05-31 20:01)
Sista Kul o Kuta för i år är genomförd och det blev deltagarrekord, 82 startande.
 

Inbjudningar 2017/2018

DXR

 

   

 

Temperatur/Luftfuktighet vid Matojärvi IP:

 

Väderprognos Matojärvi

 

Skidspår i Kiruna

 

IFK:s Sponsorer

 

LKAB

 

Norrsken över Kiruna

Postadress:
IFK Kiruna
Idrottsvägen 10
98139 Kiruna

Kontakt:
Tel: 070-6912980
E-post: info@ifkkiruna.se

Se all info