Hoppa till sidans innehåll

Aptas Trail Run (ATR) 7:e augusti

2018-07-04 15:00
En ny trailrunning-tävling är på g i Kiruna. IFK Kiruna skall nämligen köra en pilottävling på de fina stigarna kring Aptasvaara. Således blir namnet Aptas Trail Run eller ATR. Detta är en testtävling och öppen för 30 deltagare.
  • Uppdaterad: 2018-07-04 17:19

Sträckan är ca 15,5 km och går nästan uteslutande på skogsstigar förutom knappt 1 km i början och ca 400 m på slutet. Det är masstart som gäller och den preliminära starttiden är satt till kl. 17:00 7:e augusti. Hur bansträckningen går kan ni se på kartan ovan. Siffrorna anger de ställen deltagarna skall stämpla vid dels för att säkerställa att sträckan löps rätt och dels för att få mellantider. Det är elektronisk stämpling som används (SportIdent). Självklart är banan snitslad och skyltad på kritiska partier. Deltagarna kan också få en karta med sig över bansträckningen för att ytterligare försäkra att sträckan löps rätt väg.

Som sagt är tävlingen öppen för 30 deltagare i denna testtävling, Anmälningsavgiften blir 50 kr. Anmälan kan ske via mail till This is a mailto link senast 31 juli. Om deltagartaket överskrids så väljer IFK Kiruna ut vilka deltagare som får deltaga.

Mer detaljerad information kommer senare i ett PM.

Välkomna!

Epost: Adressen Gömd

 

 

   

 

Temperatur/Luftfuktighet vid Matojärvi IP:

 

Väderprognos Matojärvi

 

Skidspår i Kiruna

 

IFK:s Sponsorer

 

LKAB

 

Norrsken över Kiruna

Postadress:
IFK Kiruna
Idrottsvägen 10
98139 Kiruna

Kontakt:
Tel: 070-6912980
E-post: This is a mailto link

Se all info