Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "Nyheter IFK Kiruna"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Nyheter IFK Kiruna


Väderleken var gynnsam med ca 19 grader och bara några droppar regn när korta versionen av Aptas Upp avgjordes. Henrik Fjällborg gjorde en imponerande insats när han underskred 15 minuter med tiden 14:56.
 
Nu börjar orienteringens program för höstterminen att ta form. Vi rivstartar med Aptas Upp korta versionen den 6:e augusti kl. 18:00. Nu med fler fräscha spångar. Kanske läge för PB då? :)
 
NOF anordnar helgen 15-16/8 läger för barn mellan 9-12 år på Seskarö. Lägret är anpassat från absolut nybörjar-nivå (så kallad grön nivå) upp till gul nivå i orienteringens färgskala.
 
Återigen gick inte vädret av för hackor. Deltagarna fick mellan solstrålarna uppleva ett par lätta duggskurar som enbart var angenäma. Här kommer i alla fall sträcktider att analysera för de sju som valde att springa med tidtagning.
 

Katterjokkslägret

(2020-06-21 16:29)
Nu har information gått ut via mail till de som anmält sig till Katterjokkslägret i september. Har du anmält dig, men ej fått information på mail, hör då genast av dig till info@ifkkiruna.se.
 
Denna orientering ingår även som aktivitet i Kiruna Kommuns satsning Sommarstarten. Det blir en bana på ca 3,5 km på naturpasskontroller som passar "proffs" såväl som nybörjare.
 
Den långa versionen av Aptas Upp genomfördes i strålande solsken. Här kommer resultatet.
 
Nu är det dags att testa hjärtats pumpkapacitet och lungornas ventilationsförmåga igen när Aptas Upp Långa går av stapeln mellan kl. 18 och 20 på tisdag. Man kan springa eller cykla upp.
 
Den som hade turen med sig och blir mottagare av ett presentkort på 250 kr från Camp Ripan blev Simon Bonthron. Grattis!
 
Åtta deltagare lyckades ta alla 15 kontroller i den fysiskt tuffa och relativt svåra banan gjord på naturpasskontroller där bland annat snö skulle forceras i Luossavaaras nordsluttning. Några till var med utom tävlan.
 
Naturen har sin gång. Snön har smält och man kan förlägga sina träningspass på barmark ute i naturen igen. Naturpasset startar därför upp 8:e juni kl. 18:00 i Matojärvi IP utanför stadionbyggnaden.
 

Orienteringsprogram

(2020-06-03 20:19)
Programmet är bara klart för vårterminen. Det blir ett ganska magert program på grund av resursbrist vad gäller banläggare. Säsongen inleds med Naturpassuppstarten 8:e juni.
 
 
Bra skidat alla Naturpasset Vinter-deltagare. Nu har vi lottat ut 10 priser bland de som rapporterat in.
 

Information Naturpasset

(2020-05-23 17:02)
Här kommer lite information om sommarens Naturpasset. Naturpasset kommer att bli försenat och det beror inte på Covid-19. Troligtvis kommer uppstarten att bli 7 juni. De som tillhör riskgrupperna kan beställa Naturpasset hem. Mer information nedan.
 
12345678910...>>

Sociala medier

 

 

Temperatur och väder

 

Temperatur/Luftfuktighet vid Matojärvi IP:

 

 

Samarbetspartner och sponsorer

LKAB

 

Skigologga

 

Norrsken över Kiruna

Postadress:
IFK Kiruna
Idrottsvägen 10
98139 Kiruna

Kontakt:
Tel: 0706912980
E-post: info@ifkkiruna.se

Se all info