Hoppa till sidans innehåll

Information från Trafikverket angående vägbygget och Naturpasset

21 JUN 2018 14:06
Trafikverket och deras entreprenörer bygger en ny E10 i området. Arbetsområdet är från Kiruna stads sida instängslat. Trafikverket ber er respektera avspärrningarna och inte gena över arbetsområdet/vägbygget.
  • Uppdaterad: 21 JUN 2018 14:27

Från Kurravaaras sida finns det till viss del skyltar, framförallt i närheten av stigar och leder men inte en komplett instängsling. Trafikverket påpekar att stängslingen är för er säkerhet skull –de ber er respektera den. Dagtid körs det mycket byggtrafik men även under tid då inte byggtrafik/arbete sker är vägbygget/arbetsområdet inte säkert för att vistas i/gena över.

Under vecka 26 kommer översyn av Naturpassets kontroller närmast vägområdet att ske gemensamt av IFK Kiruna samt Trafikverket. Vi återkommer med mer information så snart vi kan.

Trafikverket hänvisar till de passager över vägbygget/arbetsområdet som finns; Luossa Slalombacksväg, Snötippsvägen och Hundspårsparkeringen, anslutningsspår från Camp Ripan till Jägarspåret, Jägarspåret i Varggropen samt givetvis Kurravaaravägen.

För mer info se Trafikverksprojektets hemsida www.trafikverket.se/kiruna.


E-post: Adressen Gömd

Sociala medier

 

 

Temperatur och väder

 

Temperatur/Luftfuktighet vid Matojärvi IP:

 

 

Samarbetspartner och sponsorer

LKAB

 

Skigologga

 

Postadress:
IFK Kiruna
Idrottsvägen 10
98139 Kiruna

Kontakt:
Tel: 0706912980
E-post: This is a mailto link

Se all info