Hoppa till sidans innehåll
Skärm

Distrikstävlingar i orientering Kiruna 2-dagars 3-4 juli

15 JUN 2021 08:41
IFK Kiruna arrangerar distriktstävlingar i orientering 3-4 juli i Poikkijärvi. Alla är välkomna med sin anmälan. Tävlingarna kommer att vara Coronaanpassade. Läs vidare nedan hur en tävling går till och hur man anmäler sig.
  • Uppdaterad: 15 JUN 2021 08:41

För er som aldrig deltagit i en orienteringstävling kommer här lite information om hur en tävling går till.

Det första man gör för att vara med är att anmäla sig. Detta kan man göra via Svenska Orienteringsförbundets (SOFT) anmälningssystem Eventor. På grund av Coronaanpassning tillåts inga anmälningar på plats då vi bland annat måste ha koll på antalet deltagare som kommer (maxtaket är satt till 150). Här finns guide om hur man anmäler sig via Eventor. Det finns en uppsjö olika klasser. Här kommer en film med information om färgskalan som beskriver svårighetsgraderna för de olika banorna: Filmen om färgskalan. Välj en lämplig klass/bana med tanke på er erfarenhet av orientering samt er fysiska status. Det elektroniska stämplingssystem som används är sportident. Om ni inte själv har bricka kan ni köpa det bland annat från sportident.se (dock är det nog försent att göra detta nu på grund av att leveranstiden kan vara lång beroende på vilken bricka ni vill beställa). IFK Kiruna har även ett begränsat antal att hyra ut.

Kiruna 2-dagars plats i Eventor är här. Där finns även inbjudan med mera publicerad. Det är alltså där ni anmäler er.

Efter det första steget har gjorts med anmälan gäller det att ta sig till tävlingsplatsen på tävlingsdagarna. Innan ni tar er till tävlingarna läs noga igenom PM som kommer att presenteras i Eventor. Där finns information om hur man tar sig till starten samt övrig info som kan ha tillkommit efter att inbjudan publicerats. Arenan, som tävlingscentrum kallas, finns i grusgropen vid Mary Frantz väg. Ni ser var det är i Kiruna 2-dagars plats i Eventor. Det kommer att vara vägvisning med skyltar dit. Ni kommer att anvisas en parkeringsplats.

I arenan kommer det att finnas tillfälliga toaletter. Så klart även handsprit. Arenan är väl tilltagen så det kommer inte vara problem att hålla fysiskt avstånd till övriga deltagare med tanke på den pågående pandemin.

Resultat kommer att publiceras i Eventor.

Välkomna att deltaga!


E-post: Adressen Gömd

Sociala medier

 

 

Temperatur och väder

 

Temperatur/Luftfuktighet vid Matojärvi IP:

 

 

Samarbetspartner och sponsorer

LKAB

 

Skigologga

 

Postadress:
IFK Kiruna
Idrottsvägen 10
98139 Kiruna

Kontakt:
Tel: 0706912980
E-post: This is a mailto link

Se all info