2024-07-24

Klubbresa och träningsorienteringar

Vi har en plan för höstens aktiviteter vad gäller orientering.

Det blir träningsorienteringar 10 augusti (Luspavaara, banläggare: Jonas Tanhua), 15 augusti (Laxforsen, banläggare: Mats Luspa), 22 augusti (Kurravaara, banläggare: Kristina Nordebo) och 5 september (Luossavaara, banläggare: Magnus Lindmark). Håll dig uppdaterad via denna hemsida för mer information när träningarna närmar sig.

Inte orientering, men närbesläktat, så blir det även Aptas Upp långa versionen 12 september.

En gemensam klubbresa är tänkt att genomföras till Bergnäset AIKs tävlingar 26-27 augusti. Ni som är intresserade kan kontakta orientering@ifkkiruna.se för mer information om detta och vad som gäller.

Välkomna!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *