2024-06-21

Påminnelse: webbshopen stänger söndag 8 oktober!

Shopen med orienteringskläder är öppen till och med kl. 23.59 på söndag den 8 oktober. Efter det är det inte möjligt att göra beställningar, så passa på! Preliminär leverans under vecka 47. Medlemmar i IFK Kiruna kan nu beställa orienteringskläder i Trimtex webbshop. Som vi har meddelat tidigare får aktiva ungdomar/juniorer till och med 20 år, samt ledare och styrelsemedlemmar 50 procent rabatt på ordinarie priser. Övriga betalar fullt pris. För juniorstorlekar är rabatten redan klar och inlagd i shopen. För större storlekar krävs en särskild kod för att få rabatt. Koden har mejlats ut till de berörda, tillsammans med en instruktion. Vi har även skickat ett mejl med allmän beställningsinformation till orienteringens sändlista. Du betalar via shopen och får sedan en orderbekräftelse. Kläderna kommer att levereras till Åsa Redin som informerar och distribuerar kläderna då det är dags. IFK Kiruna står för frakten. Hör av dig till Åsa om du inte har fått ett mejl med rabattkod, eller med beställningsinformation. Kontakt: asaredin@hotmail.com