2024-04-17

Äntligen! Beställning av orienteringskläder

IFK Kiruna kommer i samarbete med Trimtex att erbjuda beställning av orienteringskläder via en webbshop i höst.

Det kommer att finnas kortärmade orienteringströjor, korta och långa orienteringsbyxor samt t-shirts för allmänt träningsbruk. Långärmade orienteringströjor kommer också att gå att beställa, men troligen inte via webbshopen.

Aktiva ungdomar/juniorer till och med 20 år, samt ledare och styrelsemedlemmar får 50 procent rabatt på ordinarie priser. Övriga betalar ordinarie priser. Webbshopen kommer att vara öppen för beställning under 2 veckor. Leveransen tar sedan 6 veckor.

Vi återkommer med ytterligare praktisk information så snart webbshopen är igång. Kontakta gärna Åsa Redin vid frågor, asaredin@hotmail.com.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *