2024-06-21

Naturpassuppstart 8:e juni kl. 18 i Matojärvi IP

Naturpasset finns redan nu att köpa i Camp Ripan och Höjdmeter samt en del företag har fått tjuvstarta med Naturpasset.

Men den officiella uppstarten är torsdag 8:e juni kl. 18 i Matojärvi IP. Där kan man hämta och köpa Naturpasspaket. I samband med denna hålls även en poängorientering på Naturpasskontrollerna. På 45 minuter skall man ta så många poäng som möjligt bland de utvalda kontrollerna på kartan. Det är elektronisk stämpling. Man behöver alltså inte stanna och skriva upp kodbokstäverna utan de kontroller ni tar får ni facit på efteråt. Ta med klocka för att hålla koll på tiden. För varje överskriden minut får man 5p avdrag.

Snabbhetspremie utlottas bland de som rapporterar in minst en kontroll innan lördag. Man behöver inte delta i Naturpassuppstarten för att vara med i denna utlottning.

Bananer och saft erbjuds.

Välkomna!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *