2024-05-30

Naturpasset Vinter startar upp

Dags för start av Naturpassäsongen. Naturpasset Vinter beräknas starta upp 15 februari. Paket finns till försäljning i Höjdmeter och Camp Ripan. Kolla även med ert företag om det ingår i Friskvården.


=====SNABBHETSTÄVLINGEN AVGJORD=====
Grattis till Christer Eriksson som var snabbast!


Vi börjar med en snabbhetstävling. Den som först mailar in till naturpasset@ifkkiruna samt rapporterar via Internetinlämningen kontrollnumret och bokstäverna för kontrollen som syns i bild vinner förutom ära och berömmelse en IFK-buff och mössa. För att ni inte skall åka ihjäl er så är en ledtråd att kontrollen finns i Lombolo-kartan. Observera att det är tidpunkten för mailet som räknas. Men ni måste även lämna in via Internetinlämningen för att kunna inkassera priset. Ni kan alltså börja leta efter kontrollen redan nu även fast ni inte fått kartan 🙂